Melders

Contacteer BSG Security voor het volledig gamma aan detectiemateriaal.
Zie onderstaand voor enkele type voorbeelden.
 
CO melders
 
Detecteert het zeer giftige geur- en smaakloze koolmonoxide gas (CO). Voeding door 9 volt batterij. Met zelftest voor de sensor en de elektronica functie. Lange levensduur van de Elektro- Chemische sensor. Kan zonder batterij niet worden gemonteerd. Waarschuwing bij te lage batterijspanning. Eenvoudige installatie, draagbaar, ideaal voor op reis (Caravan – vakantie). Extra luid pulserend alarm van 85dB. Test en reset knop.
 
 
  
 

Een robuust kwalitatief hoogstaand product voor gebruik in alle huiselijke omgevingen zoals huizen, caravans of boten. Fossiele brandstoffen (gas, kolen, olie, hout, paraffine enz.) kunnen de uitstoot van gevaarlijke hoeveelheden CO veroorzaken. Bijgevolg kunnen woon- en commerciële gebouwen, boten of caravans met verwarming worden getroffen. Een bijkomend gevaar van blootstelling aan CO is dat de vroege symptomen, zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid, voor griep kunnen worden aangezien. Zo zijn slachtoffers vaak niet gewaarschuwd tot het gas een dramatischer effect heeft.

   
    

Rookmelders
 
Rookmelders waarschuwen bij brand.

Zeker 's nachts is dat belangrijk. Als u slaapt, ruikt u niets, maar hoort u wel. Om uzelf en uw gezin op tijd te wekken bij brand, hangt u dus rookmelders op. Alleen zo heeft u genoeg tijd om te vluchten.  

Bij een brand telt elke seconde
De snelheid van een brand verrast mensen: in minder dan 5 minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een uitslaande brand met verduisterende en giftige rook. Door die rook kan je binnen 3 minuten stikken. U begrijpt: elke seconde telt dan. Rookmelders, een blusdeken en een goed vluchtplan maken het verschil tussen leven en dood.