Notificatie

Contacteer BSG Security voor het volledig gamma aan kiezers.
Zie onderstaand voor enkele type voorbeelden.

Type PSTN

Deze kiezer is ontworpen voor gebruik in combinatie met de controlepanelen uit de CD-serie.

Er kunnen maximaal vier telefoonnummers worden geprogrammeerd. De kiezer zal de informatie punt voor punt doorgeven. Dit houdt in dat de meldkamer, die de gecodeerde signalen ontvangt, precies kan achterhalen welke detector het alarm activeerde.

Ook het in- en uitschakelen per gebruiker kan bewaakt worden. In combinatie met een CD controlepaneel en deze kiezer vormt de spraakmodule een interessant alternatief voor de rapportage aan een meldkamer. Het aantal meldpogingen is programmeerbaar. Via de ingebouwde microfoon kunnen tot vier gesproken berichten van elk 15 seconden worden opgenomen. Elk bericht wordt geactiveerd door een individuele alarmgebeurtenis.De kiezer kan op die manier verschillende gesproken berichten naar verschillende telefoonnummers sturen.


Type GSM

Met de snel groeiende toepassing van mobiele communicatie, zal GSM in de nabije toekomst de standaard AL doormelding middels PSTN overnemen. Hier wordt de vraag naar GSM/GPRS volledig ingevuld en volgt hiermee de trend naar mobiele communicatie. De kiezer is ontwikkeld middels de laatste stand van technologie en biedt de meest uitgebreide communicatie toepassingen over GSM/GPRS. De kiezer biedt communicatie mogelijkheden zoals SMS berichten en voice en data communicatie over GSM/GPRS en is compatible met de laatste communicatie technologie en zal een van de standaarden worden voor AL communicatie in de toekomst. Deze kiezer flexibel zodat hij elke wens voor communicatie in kan vullen en ondersteund vaste doormelding en back up reporting. De kiezer beschikt over een volledige download en raportage mogelijkheid. Hiermee heeft men veel voordeel in ongeacht welk systeem dan ook.